Editorial

Estimadíssimes famílies, infants, col·legues, companys i companyes, vet aquí un nou monogràfic de TOT I RES, que enguany hem volgut dedicar al món casteller.

Primer de tot, us fem cinc cèntims del perquè d’aquesta elecció, que pretén aprofundir en els valors, el tarannà, les fortaleses que caracteritzen els castellers per establir un paral·lelisme amb la nova organització de l’escola per colles.

Com ja deveu saber, aquest curs no parlem del cicle inicial, mitjà o superior, ni d’educació infantil 3, 4 o 5, sinó que ens hem organitzat, com ho fan els castellers, en colla petita, colla del mig i colla gran. La que acabem d’esmentar, la colla gran, compta amb l’alumnat de quart, cinquè i sisè curs; la colla del mig la integren les nenes i els nens de primer, segon i tercer, i tota la mainada d’educació infantil conforma la colla petita. Aixi que, ja ho veieu, els lligams amb el món casteller són evidents.

El nou equip directiu ho ha organitzat així i ens il·lusiona funcionar a la manera de les colles castelleres, fent pinya, anant tots a l’una, ajudant-nos en els moments de defalliment, comptant amb el suport incondicional de tota la colla (i també de les altres colles), tot aportant el nostre esforç per l’assoliment del castell més alt: l’excel·lència en l’educació dels infants que ens heu confiat.

En definitiva, sabem que tots plegats ho aconseguirem, arribarem a les fites més ambicioses fent pinya, cadascú al seu lloc donant-ho tot i, per descomptat, amb el vostre ajut.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *