TOY STORY

SINOPSIS

L’Andy era un nen que tenia moltes joguines, una d’elles era un vaquer que es deia Woody i un robot que es deia Buzz. Un dia li regalen una nova joguina, en Buzz Lightyear i la resta de joguines pensen que ja no les voldran. Woody ja no és la joguina preferida del nen i per això s’enfronta al seu rival Buzz. Després de passar per moltes aventures es tornaran amics fidels.

SINOPSIS

Toy Story 2: Los juguetes vuelven a la carga (Caráula DVD) - index-dvd.com:  novedades dvd, blu-ray, dvd-alquiler

L’Andy se’n va a un campament i deixa les joguines soles a casa. L’Al aprofita que ha marxat el nen per vendre les joguines i guanyar diners. Buzz Lightyear  i els seus amics viuran complicacions diverses i moltes aventures per poder rescatar als seus amics.

SINOPSIS

Les pel·lícules de Toy Story tracten d’un grup de joguines que tenen vida. En aquesta ocasió la Bonny, la propietària d’en Woody, crea una nova joguina amb restes d’escombreries, la Forky.  Els pares de la Bonny decideixen marxar de viatge i així començarà una gran aventura. Junts viuran perills però també retrobaran vells amics.

SINOPSIS

En aquesta pel·lícula l’Andy es fa gran i ja no juga amb les seves joguines. Decideix desar-les a les golfes i la seva mare, per equivocació, les llença a totes  a la brossa, excepte a en Woody. Les joguines aconsegueixen escapar-se de les escombreries i la mare les regala a una llar d’infants. Però les joguines volen marxar perquè els nens petits les fan malbé i a més hi havia un ós molt dolent, Lotso. Finalment aconsegueixen escapar i tornen a aparèixer a l’habitació de l’Andy, però ell, les torna a regalar a una nena que es diu Bonny que les cuidarà molt bé.

ELS VALORS DE TOY STORY

A la classe hem mirat la pel·lícula TOY STORY 2, després hem fet una pluja d’idees dels valors que sortien a la història: valentia, ser positiu, amistat acceptació d’un mateix, perseverança i agraïment. 

Després hem escollit dos valors importants. El primer és l’amistat, perquè totes les joguines s’estimen, s’ajuden i tenen una bona relació.  El segon valor és la perseverança que significa no deixar de lluitar per un objectiu, a la pel·lícula les joguines no es rendeixen fins rescatar en Woody.

Aquesta pel·lícula ens ha agradat perquè tots son valents i perseverants i ens dona una lliçó per aprendre i pensar.

ALUMNAT DE 3r

WhatsApp Image 2021-02-09 at 10.40.23.jpeg

A la classe ens ha semblat que a TOY STORY es treballen valors com l’amistat, la intel·ligència l’esforç i la valentia.

Hem triat l’amistat perquè son un grup de joguines que s’estimen entre elles i especialment els dos personatges més importants, el Woody i el Buzz Lightyear.

També la valentia és important  sobretot perquè salva a en Wisi, ser valent també significa lluitar contra la por.

La pel·lícula ens ha agradat molt perquè és d’acció, d’aventures i fantàstica i ens encanta! 

DE QUIN PERSONATGE DE TOY STORY ET DISFRESSARÀS AL CARNAVAL DE L’ESCOLA?

Per tal de realitzar l’enquesta cada alumne ha respost a la pregunta a través d’un formulari de google. Aquestes són les dades que hem obtingut partint del formulari:

grafic.jpg

Un cop analitzades a la classe, hem fet treballat els diferents gràfics a les classes. 

“FINS A L’INFINIT I MÉS ENLLÀ” FA ANYS

El 22 de novembre de 1995 el cinema d’animació va experimentar una revolució tecnològica amb l’estrena de “Toy Story als Estats Units. Va ser la primera pel·lícula d’animació feta completament per ordinador, i també la primera pel·lícula d’animació en ser nominada a un Oscar al millor guió original. A més l’Acadèmia de Hollywood va reconèixer John Lasseter lliurant-li un premi especial. 

Al cap de quatre anys es va fer una segona part que va saber estar a l’altura de les circumstàncies, fins i tot les va superar. A hores d’ara la saga Toy Story està formada per quatre pel·lícules.

La genialitat del seu director, John Lasseter, no sols es palpa en el costat tècnic del film. Els seus entranyables i carismàtics personatges, i la seva senzilla, que no simple, trama plena de força i de valors van captivar i encara captiven els petits i els grans.

És per això que l’equip de Cicle Mitjà ha volgut retre homenatge a la nissaga Toy Story i hem dedicat unes setmanes a visualitzar i parlar d’aquests valors que ens transmet aquesta.

Cada curs s’ha encarregat de fer la Sinopsi d’una de les quatre pel·lícules així com a reflexionar sobre els valors que apareixen i l’opinió personal. Per acabar aquest treball vam pensar que seria bo inspirar-nos en els personatges de Toy Story per triar disfressa per Carnaval i poder analitzar quins han estat els personatges més triats. És per això que s’ha fet una enquesta i s’han analitzat les dades gràficament.

L’equip de mestres valorem molt positivament l’experiència de treballar el cinema com a forma de reflexió per a la vida, com a al·licient vital i intel·lectual, així com espai d’aprenentatge. 

Esperem que us agradi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *