FEM DE CASTELLERS A LA COLLA PETITA

A la Colla Petita ens vam endinsar en el «Món Casteller». Hem fet una primera coneixença d’aquest món i ho hem plasmat en un llibret on hi ha el vocabulari essencial casteller (alçades dels castells, els instruments que s’utilitzen, la roba…).

L’objectiu d’aquest llibret és donar a conèixer el món dels castells als infants d’una manera entenedora i lúdica, incloent aprenentatges de joc i moviment per realitzar petites construccions castelleres. A més, hem pogut  fomentar els valors de cooperació i de treball en equip i que els infants prenguin consciència de l’acte casteller com a fet social i cultural a Catalunya.

EI-3A


EI-3B

EI-4AEI-4BEI-5A

EI-5B

Com a cloenda, hem pogut gaudir de la  «Colla Castellera de Lleida», que ens han realitzat un taller per explicar-nos com s’anomenen, com es carreguen i descarreguen els castells i, sobretot, la importància del treball en equip.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *