MÉS DE 25 ANYS DE CUINA…

Hola a tots/ es,

Pels que no em coneixeu, soc la Deisi de la cuina. Ara fa més de 25 anys que l’Escola Alba em va donar l’oportunitat de començar a treballar al seu servei. Primer, com a monitora de pati vigilant i vetllant als més de la gran de la casa. Amb el temps, vaig passar a formar part de l’equip de cuina, primer com a ajudant i més tard, com a cuinera. Més endavant em van oferir el repte d’assumir la responsabilitat de la cuina com a cap de l’equip.

Per mi va suposar un canvi  molt important donat que el benestar i l’alimentació de tots els nens/es de l’escola va passar a ser l’objectiu de la meva feina.

En tot aquest temps, he estat acompanyada d’un equip humà sense el qual no hagués sigut possible aconseguir aquest projecte.

Vull aprofitar per donar les gràcies a tot/es els/les companys/es que he tingut el plaer de tenir al meu costat, ja que sempre m’han donat el seu suport i ajuda incondicional.

També vull aprofitar per agraïr a tots i totes els nens/es que han passat durant tot aquest temps per l’escola, perquè feien que el meu dia a dia fos el més enriquidor possible. Recordaré sempre amb molta estima als nens/es que venien a la cuina a demanar un tros de pa: “Deisi! M’ha caigut l’esmorzar, que em pots donar un tros de pa amb oli?”

Els dies que “recollien” les hortalisses de l’hort i amb tota la il·lusió les portaven a la cuina per poder cuinar-les. Els semblava que era el més bo del món! (tot i que eren les hortalisses més dures del món…).

Ara, ja ha arribat el moment, després de tants anys, de retirar-me per començar una altra nova etapa a la meva vida. Em toca jubilar-me i gaudir de la família.

Espero de tot cor, que l’essència de l’Escola Alba i la seva cuina, segueixi per sempre amb tots/es vosaltres, per mi sempre ocuparan un lloc molt especial.

Una abraçada molt gran a tots/es i fins ben aviat.

Deisi Codorniu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *