INTERPRETEM L’EVOLUCIÓ DELS NOSTRES ESPAIS

Des d’Educació Infantil ens hem plantejat treballar la temàtica del 50è aniversari de la nostra escola des de l’entorn més proper del nostre alumnat: l’edifici d’infantil on troben totes les nostres aules i espais juntament amb  el xalet on hi tenim el LAB i l’espai d’ Escolta’m.

Per presentar aquesta activitat a les nostres criatures, els hem mostrat fotografies de l’escola de fa 50 anys. Des de cada aula, entre tots i totes han pogut anar descobrint les diferències i l’evolució que hi ha hagut fins a l’actualitat.

Ha estat una activitat molt enriquidora, ja que d’aquesta manera l’alumnat ha pogut conèixer molt millor l’entorn en el que treballem cada dia i la seva evolució. Per poder interpretar millor les fotografies antigues amb la realitat actual, hem anat fent petites sortides per treballar-ho d’una manera més vivencial i significativa.

Hem volgut plasmar aquesta feina simbòlicament a través d’un treball plàstic i cooperatiu amb la millor eina que tenen els infants per descobrir el món que els envolta: les pròpies mans ( EI3) i els propis noms (EI4 i EI5). El producte final ha estat l’escriptura dels nostres noms i  la unió de totes les mans, estampades amb diferents  colors, a la silueta del xalet i l’edifici d’Educació Infantil.  Així, hem lligat l’abans i l’ara de la nostra escola i hem passat del blanc i negre de les fotografies, al color de l’actualitat.

Esperem que observant el treball que hem fet pugueu interpretar el missatge que hem volgut transmetre.

Educació Infantil

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *