Quan seré gran……..

Els nens i nenes de primer de Primària estem realitzant el projecte “Qui soc jo”.

Dins d’aquest projecte ens hem imaginat d’aquí a 30 anys i ens hem fet algunes preguntes.

Algunes d’aquestes són: Com seré físicament? De què treballaré? Què faré al temps lliure? Tindré parella? Tindré fills o filles? I en cas afirmatiu, quants? Seré feliç? Per què?

Les respostes són ben diverses i a continuació us en detallem algunes.

De què treballaré?

Les feines que volen fer en un futur són: entrenadores de gimnàstica, policia, veterinària, perruquera, futbolista professional, arquitecta, jugador d’hoquei professional, mecànic, pintor, monitora d’esquí, dibuixant, mestra de nens petits, científica, astronauta, professor d’institut, bombera, dentista, geòleg, etc.

Què faré al meu temps lliure?

En el seu temps lliure n’hi ha que dormiran, pintaran, estaran tranquil·les,  descansaran, jugaran a les consoles, tocaran la bateria, miraran el mòbil, veuran vídeos, jugaran a tennis, tocaran la guitarra elèctrica o el piano, miraran la televisió, passejaran el gos, miraran l’Ipad, menjaran pastís, es casaran, tindran cura dels seus fills, jugaran a la baldufa, menjaran pizza, etc.

Tindré parella?

Molts i moltes pensen que tindran i viuran en parella, d’altres viuran amb companys i companyes i d’altres voldran viure sols o soles.

Tindré fills o filles ? I en cas afirmatiu, quants?

N’hi ha que tenen clar que en tindran fills, alguns són tan valents que en volen tenir 10 i tot, d’altres pensen tenir fills d’acollida sense parella i n’hi ha d’altres que no volen fills perquè volen estar tranquil·les amb les seves parelles i tenir temps per elles o ells.

Seré feliç? Per què?

Totes i tots tenen molt clar que quan seran grans seran felices i feliços. Els motius, per això, són ben diferents, fins i tot contraris.

N’hi ha que seran feliços perquè podran jugar a la consola sempre que voldran, d’altres perquè tindran fills i estaran amb la família o perquè estaran solters i no tindran fills,  perquè aniran a llocs diferents o estaran a casa tranquils, perquè podran estar amb els seus germans que ja s’hauran fet grans,  perquè viuran amb la seva millor amiga, per que sempre han sigut feliços i ho continuaran sent, perquè són alegres, perquè tindran molts amics i amigues, etc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *